Over ons

NOVA Huidkliniek is de expert in huidverbeterende gezichtsbehandelingen en definitieve laserontharing. Wij nemen de tijd om jouw huid zorgvuldig te analyseren en stellen een behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen. 

Anita van Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Over ons

Welkom bij NOVA Huidkliniek

‘Met jarenlange ervaring als huidtherapeut en passie voor huidverbetering, streef ik ernaar om jou de beste zorg en resultaten te bieden.’  

Bij NOVA Huidkliniek staat kwaliteit, eerlijk advies en een persoonlijke aanpak centraal. We geloven dat een gezonde en stralende huid bijdraagt aan jouw zelfvertrouwen en welzijn. Daarom nemen we de tijd om jouw specifieke huidbehoeften te begrijpen en samen te werken aan de mooiste versie van jouw huid. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

Huidadvies Nova Huidpraktijk in Rhoon Poortugaal

Ervaren huidtherapeut

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen worden er regelmatig cursussen, trainingen en na-scholingen gevolgd. NOVA Huidkliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk bij sommige behandelingen. Wij werken uitsluitend met veilige en effectieve medische laserapparatuur en producten.

Locatie

Waar is NOVA Huidkliniek gevestigd?

De kliniek is gelegen aan de Emmastraat 2b in Poortugaal.