Acnebehandeling Nova Huidpraktijk Rhoon Poortugaal
Verwijderen huidoneffenheden Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Verwijderen huidoneffenheden

Onschuldige huidoneffenheden kunnen op een veilige en zorgvuldige manier verwijderd worden.

Egale en gladde huid

Verwijderen huidoneffenheden

Heb je last van storende (steel)wratjes, bultjes, gerstekorrels of andere oneffenheden? Ze kunnen overal op het lichaam en in het gezicht voorkomen. Naarmate we ouder worden kunnen we steeds meer van dit soort plekjes krijgen. Onschuldige huidoneffenheden kunnen op een veilige en zorgvuldige manier verwijderd worden. Hierdoor wordt de huid weer gladder en egaler.
Acnebehandeling Nova Huidpraktijk Rhoon Poortugaal

Hoe werkt de behandeling?

De behandeling

Door middel van coagulatie kunnen storende en onschuldige huidoneffenheden zorgvuldig behandeld worden. Hierbij wordt met behulp van een fijn naaldje het plekje aangestipt. Er ontstaat een elektrisch stroompje wat er voor zorgt dat de huidoneffenheden worden vernietigd. 

Tijdens de behandeling kun je een warm gevoel ervaren. Dit kan gevoelig zijn maar wordt door de meeste mensen goed verdragen.

Verwijderen huidoneffenheden Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal
Acne behandeling Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Huidoneffenheden verwijderen

Welke huidoneffenheden kunnen behandeld worden?

Aantal behandelingen

Meestal zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig om huidoneffenheden te verwijderen. Sommige huidoneffenheden kunnen in de loop van de tijd opnieuw ontstaan. Onderhoudsbehandelingen kunnen dan gewenst zijn. 

Na de behandeling

Direct na de behandeling is het behandelde huidgebied rood en licht gezwollen. Ook kunnen er korstjes ontstaan. Deze korstjes vallen er vanzelf af. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te krabben om littekenvorming te voorkomen. Na ongeveer 2 weken zal de huid genezen zijn en kunnen de behandelde plekjes nog roze van kleur zijn. Dit is nieuwe huid en kleurt in de loop van de tijd vanzelf weer bij naar de eigen huidskleur. 

Huidoneffenheden behandelen bij Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Jouw mening telt

Ervaringen

Annelies
Lees verder
Ik heb nu bijna al mijn laserbehandelingen gehad bij Anita en ben er heel erg tevreden over. Na mijn eerste behandeling zag ik al resultaat en voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Anita is niet alleen professioneel maar ook een hele gezellige meid!!
Deborah
Lees verder
Ik voel me altijd op m'n gemak bij Anita in de stoel. Super lieve meid en professioneel. Goede en duidelijke uitleg bij vragen. Na vijf behandelingen hoef ik mijn benen niet meer te scheren! Zeer tevreden!
Luna
Lees verder
Anita is een hele lieve huiddeskundige, die passie heeft voor haar vak. Dat is goed te merken wanneer zij te werk gaat. Mijn gezichtsbehandelingen hebben ontzettend goed geholpen, maar het is ook altijd super gezellig. Echt een aanrader dus!
Jacqueline
Lees verder
Heel fijne gezichtsbehandeling gehad. De laserbehandeling is ook prima te doen. Helemaal weer opgeknapt en genoten, ze is goed in haar vak.
Melissa
Lees verder
Mooie salon en alles werd goed uitgelegd. Ik ben bij Anita geweest voor het laseren van mijn couperose vaatjes in mijn gezicht. Ik heb lang getwijfeld want het was voor mij even een drempel om de stap te zetten. Maar ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Anita stelde mij op mijn gemak en het resultaat is echt super! Zeker een aanrader!
Sanne
Lees verder
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Anita geeft goede adviezen op het gebied van huidbehandelingen. Zij heeft kennis van verschillende huidtypen en geeft daarbij aan welke producten het meest geschikt zijn. Topper!
Anoniem
Lees verder
De combinatie van schoonheidsspecialiste en huid therapie is ideaal. Hierdoor heb je meer behandelmogelijkheden met meer effect. Anita neemt de tijd voor een intake, is deskundig en aardig. Zeker een aanrader.
Joyce
Lees verder
Anita is zeer vakkundig en weet goed wat je huid nodig heeft. Ze neemt de tijd voor je vragen en ik voel me heel erg welkom. Mooi om te zien dat de laserontharing al na twee keer al resultaat laat zien! (Anita, jammer dat ik maar 1 keuze aan kan klikken als het gaat om jouw competenties :))
Renske
Lees verder
Sinds de opening van haar eigen salon kom ik bij Anita. Zij is aardig, gastvrij en zeer deskundig. Zij luistert naar de wensen van haar klant en geeft op professionele wijze haar advies. Na de heropening na de Coronamaatregelen ben ik gelijk voor een behandeling naar haar salon gegaan!
Marleen
Lees verder
Anita is een ontzettend aardige en deskundige huidspecialiste. Ze heeft op al mijn vragen een duidelijk en deskundig antwoord, geeft een duidelijke uitleg over de behandeling en werkt nauwkeurig en netjes.
Previous
Next

Veelgestelde vragen over huidoneffenheden verwijderen

De mate van pijn varieert per behandeling en per persoon. De meeste behandelingen zijn slechts licht ongemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat je je tijdens de behandeling zo comfortabel mogelijk voelt.

Het herstel varieert afhankelijk van de grootte van de huidoneffenheid en de gebruikte behandelmethode. Over het algemeen kunnen kleine behandelingen binnen enkele dagen genezen, terwijl grotere behandelingen enkele weken kunnen duren. Wij geven na de behandeling specifieke nazorginstructies om het herstelproces te ondersteunen en complicaties te voorkomen.

In de meeste gevallen zijn de resultaten van het verwijderen van huidoneffenheden permanent. Echter, nieuwe huidoneffenheden kunnen in de toekomst ontstaan, vooral als er een aanleg is voor bepaalde huidaandoeningen.