Laser ontharen Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal
Laseren beenvaatjes Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Laserontharing

De oplossing voor ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam

Ongewenste haargroei

Laser ontharen

Ben je de rode irritatiebultjes en ingegroeide haren door het scheren en harsen zat? Start dan met laser ontharen met de nieuwste en meest effectieve laserapparatuur. De oplossing voor ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam.
Laser ontharen Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal

Voor een permanent resultaat

De Gentlemax laser

Bij NOVA Huidkliniek maken we voor permanente ontharing gebruik van de krachtige GentleMax Pro laser. Dit is een geavanceerde laser met twee golflengten. Namelijk Alexandriet (755nm) en Nd:YAG (1064nm). Hierdoor kunnen we lichte en donkere huidtypes veilig behandelen en zelfs de dunste haren doeltreffend verwijderen.
De laserstralen worden opgenomen door het pigment van de haren. Door de warmte raakt het haarzakje beschadigd en kan er geen nieuwe haar terug groeien. Voor elke laserflits geeft de laser een koelingsspray af op de huid. Dit geeft koeling aan de huid waardoor de behandeling aangenamer voelt en de huid goed wordt beschermd.
Laser apparaat Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal
Laser ontharen Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal

Waarom Nova Huidkliniek

Voordelen van laserontharen bij NOVA Huidkliniek

Voorbereiding op de behandeling

Het is belangrijk om minimaal vier weken voor de eerste laserbehandeling te stoppen met epileren of harsen. Voor een effectieve behandeling moeten de haren aanwezig zijn in de huid. Wanneer je voor de eerste laserbehandeling komt is het van belang dat de haren zichtbaar zijn om de laserapparatuur goed in te kunnen stellen. Voor de vervolgbehandelingen dient het behandelgebied geschoren te zijn. Tot slot is het van belang om het behandelgebied minstens vier weken voor de laserbehandeling dagelijks te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30 of 50. En daarnaast langdurige blootstelling aan zonlicht of zonnebank en het gebruik van zelfbruiners te vermijden.

Na de behandeling

Na de behandeling vallen de behandelde haren in ongeveer twee weken vanzelf uit. Tussen de laserbehandelingen door is het resultaat al te merken, de haren worden steeds minder en dunner. Wanneer er weer haren opkomen mogen die niet geharst of geëpileerd worden, maar scheren mag wel tussendoor. Het is belangrijk om het behandelgebied goed te beschermen met een zonnebrandcrème met SPF 30 of 50. Vermijd daarnaast langdurige blootstelling aan de zon of zonnebank om complicaties, zoals pigmentvlekken en verbranding van de huid te voorkomen.

Vergoeding laser ontharen

Laser ontharen in het gezicht kan in aanmerking komen voor gehele of gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit gaan niet ten koste van het eigen risico. In de polisvoorwaarden kun je zien of je hiervoor in aanmerking komt.

Jouw mening telt

Ervaringen

Annelies
Lees verder
Ik heb nu bijna al mijn laserbehandelingen gehad bij Anita en ben er heel erg tevreden over. Na mijn eerste behandeling zag ik al resultaat en voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Anita is niet alleen professioneel maar ook een hele gezellige meid!!
Deborah
Lees verder
Ik voel me altijd op m'n gemak bij Anita in de stoel. Super lieve meid en professioneel. Goede en duidelijke uitleg bij vragen. Na vijf behandelingen hoef ik mijn benen niet meer te scheren! Zeer tevreden!
Luna
Lees verder
Anita is een hele lieve huiddeskundige, die passie heeft voor haar vak. Dat is goed te merken wanneer zij te werk gaat. Mijn gezichtsbehandelingen hebben ontzettend goed geholpen, maar het is ook altijd super gezellig. Echt een aanrader dus!
Jacqueline
Lees verder
Heel fijne gezichtsbehandeling gehad. De laserbehandeling is ook prima te doen. Helemaal weer opgeknapt en genoten, ze is goed in haar vak.
Melissa
Lees verder
Mooie salon en alles werd goed uitgelegd. Ik ben bij Anita geweest voor het laseren van mijn couperose vaatjes in mijn gezicht. Ik heb lang getwijfeld want het was voor mij even een drempel om de stap te zetten. Maar ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Anita stelde mij op mijn gemak en het resultaat is echt super! Zeker een aanrader!
Sanne
Lees verder
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Anita geeft goede adviezen op het gebied van huidbehandelingen. Zij heeft kennis van verschillende huidtypen en geeft daarbij aan welke producten het meest geschikt zijn. Topper!
Anoniem
Lees verder
De combinatie van schoonheidsspecialiste en huid therapie is ideaal. Hierdoor heb je meer behandelmogelijkheden met meer effect. Anita neemt de tijd voor een intake, is deskundig en aardig. Zeker een aanrader.
Joyce
Lees verder
Anita is zeer vakkundig en weet goed wat je huid nodig heeft. Ze neemt de tijd voor je vragen en ik voel me heel erg welkom. Mooi om te zien dat de laserontharing al na twee keer al resultaat laat zien! (Anita, jammer dat ik maar 1 keuze aan kan klikken als het gaat om jouw competenties :))
Renske
Lees verder
Sinds de opening van haar eigen salon kom ik bij Anita. Zij is aardig, gastvrij en zeer deskundig. Zij luistert naar de wensen van haar klant en geeft op professionele wijze haar advies. Na de heropening na de Coronamaatregelen ben ik gelijk voor een behandeling naar haar salon gegaan!
Marleen
Lees verder
Anita is een ontzettend aardige en deskundige huidspecialiste. Ze heeft op al mijn vragen een duidelijk en deskundig antwoord, geeft een duidelijke uitleg over de behandeling en werkt nauwkeurig en netjes.
Previous
Next

Veelgestelde vragen over laserontharing

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat permanente ontharing door middel van laser effectiever is dan IPL. Een IPL apparaat heeft namelijk meerdere kleuren licht waardoor dit licht minder specifiek op het haarzakje in de huid af gaat. De laser heeft één kleur licht waardoor het licht gerichter en krachtiger naar het haarzakje toe gaat om deze te vernietigen. Hierdoor kan de laser ook beter bij de dieper gelegen haarzakjes komen. IPL behandelingen worden vaak goedkoper aangeboden maar vaak ben je achteraf duurder uit, omdat er bij de IPL methode veel meer behandelingen nodig zijn en het resultaat niet altijd optimaal is.
Dit wordt door iedereen anders ervaren. Over het algemeen kan gezegd dat de behandeling niet pijnlijk is. Het laser apparaat beschikt over een uniek koelsysteem, voor iedere puls geeft de laser een koelingsspray af op de huid. Dit maakt de behandeling comfortabel.
In de zomer is het extra belangrijk om het behandelgebied dagelijks goed in te smeren met SPF 30 of 50. Daarnaast raden wij aan om langdurige blootstelling aan de zon of zonnebank te vermijden minimaal 4-6 weken voor en na de behandeling om complicaties, zoals pigmentvlekken en verbranding van de huid te voorkomen.
Laserontharing is geschikt voor vrijwel alle haarkleuren maar er zijn enkele uitzonderingen. Grijze, witte of blonde haren zijn helaas niet geschikt voor laserbehandelingen. Tijdens een intakegesprek beoordelen wij of de haren geschikt zijn om te laseren.
Nee, wij raden het ondergaan van laserbehandelingen tijdens een zwangerschap af. Zwangerschapshormonen kunnen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

De behandelduur is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied. Dit kan variëren van enkele minuten tot een uur.

Door middel van laser ontharen is een permanente haarvermindering te verwachten. Het is mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donshaartjes overgaan tot dikkere haren. Dit kan voorkomen door de invloed van hormonen, erfelijke aanleg of medicijngebruik. Het is mogelijk om daar onderhoudsbehandelingen voor te ondergaan.