HydroFacial Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal
Hydro-facial NOVA Huidkliniek

Hydro-facial

Een hydro-facial behandeling zorgt voor een ultiem stralende, zuivere en gezonde huid.

zuivere en gezonde huid

Hydro-facial

Een hydro-facial behandeling zorgt voor een ultiem stralende, zuivere en gezonde huid. Deze complete behandeling combineert hydrodermabrasie (dubbele peeling), elektroporatie, LED- lichttherapie en laagfrequente elektrotherapie. De behandeling is volledig pijnloos en kan als een ontspannend worden ervaren. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar.
Hydro-facial stap 1 Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal

Hydro-facial behandeling

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De hydro-facial behandeling is een effectieve behandeling die geschikt is voor bijna iedereen die op zoek is naar een gezondere, stralende huid.

  • Alle huidtypes
  • Verouderende huid, fijne lijntjes en rimpels
  • Doffe huid
  • Acne, onzuiverheden
  • Pigmentvlekken en verkleuringen
Hydro-facial behandeling bij Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal
Hydro-facial NOVA Huidkliniek

Waarom een Hydro-facial?

De voordelen van een Hydro-facial behandeling

Hoe gaat de hydro-facial behandeling te werk?

Stap 1: Clean + Peel

De eerste stap van de hydro-facial behandeling is hydrodermabrasie. Dit is een combinatie van een mechanische en chemische peeling. Hierbij worden dode huidcellen, verstopte poriën en onzuiverheden verwijderd met een speciale behandeltip. De tip heeft een sterke vacuüm zuigkracht waarbij fruitzuren, peptides, hyaluronzuur en andere hoogwaardige ingrediënten de huid in worden gesluisd. Dit zorgt voor een mooie glow op de huid.

Stap 2: Infuse (Elektroporatie + LED)

Tijdens de tweede stap zal er met een speciaal elektroporatie handstuk, tijdelijke openingen worden gecreëerd naar de cellen. Dit om een hoog geconcentreerd serum, diep de huid in te sluizen. Deze stap wordt gecombineerd met LED-lichttherapie. De kleur van het licht wordt aangepast naar rood LED-licht om te werken op anti-aging, het stimuleren van de aanmaak van collageen of het kalmeren van de huid. Of naar blauw-LED licht om de talgproductie te remmen en bacteriën te doden.  

Stap 3: Workout (Laagfrequente elektrotherapie)

Met een speciaal handstuk wordt laagfrequente elektrotherapie toegepast als workout voor de huid. Door de gelaatsspieren te laten aanspannen en ontspannen, worden gezichtscontouren effectief verbeterd.  

Hydro-facial stap 1 Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal
Hydro-facial behandeling bij Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal
HydroFacial Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Jouw mening telt

Ervaringen

Annelies
Lees verder
Ik heb nu bijna al mijn laserbehandelingen gehad bij Anita en ben er heel erg tevreden over. Na mijn eerste behandeling zag ik al resultaat en voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Anita is niet alleen professioneel maar ook een hele gezellige meid!!
Deborah
Lees verder
Ik voel me altijd op m'n gemak bij Anita in de stoel. Super lieve meid en professioneel. Goede en duidelijke uitleg bij vragen. Na vijf behandelingen hoef ik mijn benen niet meer te scheren! Zeer tevreden!
Luna
Lees verder
Anita is een hele lieve huiddeskundige, die passie heeft voor haar vak. Dat is goed te merken wanneer zij te werk gaat. Mijn gezichtsbehandelingen hebben ontzettend goed geholpen, maar het is ook altijd super gezellig. Echt een aanrader dus!
Jacqueline
Lees verder
Heel fijne gezichtsbehandeling gehad. De laserbehandeling is ook prima te doen. Helemaal weer opgeknapt en genoten, ze is goed in haar vak.
Melissa
Lees verder
Mooie salon en alles werd goed uitgelegd. Ik ben bij Anita geweest voor het laseren van mijn couperose vaatjes in mijn gezicht. Ik heb lang getwijfeld want het was voor mij even een drempel om de stap te zetten. Maar ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Anita stelde mij op mijn gemak en het resultaat is echt super! Zeker een aanrader!
Sanne
Lees verder
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Anita geeft goede adviezen op het gebied van huidbehandelingen. Zij heeft kennis van verschillende huidtypen en geeft daarbij aan welke producten het meest geschikt zijn. Topper!
Anoniem
Lees verder
De combinatie van schoonheidsspecialiste en huid therapie is ideaal. Hierdoor heb je meer behandelmogelijkheden met meer effect. Anita neemt de tijd voor een intake, is deskundig en aardig. Zeker een aanrader.
Joyce
Lees verder
Anita is zeer vakkundig en weet goed wat je huid nodig heeft. Ze neemt de tijd voor je vragen en ik voel me heel erg welkom. Mooi om te zien dat de laserontharing al na twee keer al resultaat laat zien! (Anita, jammer dat ik maar 1 keuze aan kan klikken als het gaat om jouw competenties :))
Renske
Lees verder
Sinds de opening van haar eigen salon kom ik bij Anita. Zij is aardig, gastvrij en zeer deskundig. Zij luistert naar de wensen van haar klant en geeft op professionele wijze haar advies. Na de heropening na de Coronamaatregelen ben ik gelijk voor een behandeling naar haar salon gegaan!
Marleen
Lees verder
Anita is een ontzettend aardige en deskundige huidspecialiste. Ze heeft op al mijn vragen een duidelijk en deskundig antwoord, geeft een duidelijke uitleg over de behandeling en werkt nauwkeurig en netjes.
Previous
Next

Veelgestelde vragen over een Hydro-facial behandeling

De hydro-facial behandeling kan het hele jaar door veilig ondergaan worden. Ook in de zomermaanden is dit een ideale behandeling om de huid in goede conditie te houden. 

Hoewel je na één hydro-facial al zichtbare resultaten kunt zien, wordt vaak aangeraden om de behandeling regelmatig te herhalen voor optimale en langdurige voordelen. De behandeling kan eens per vier tot zes weken ondergaan worden, afhankelijk van individuele huiddoelen en -behoeften. Regelmatige behandelingen kunnen helpen om de huid gehydrateerd en stralend te houden, terwijl specifieke huidproblemen effectief worden aangepakt.

Een hydro-facial combineert exfoliatie, extractie, hydratatie, en antioxidanten in één behandeling. Het maakt gebruik van een gepatenteerd apparaat om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl tegelijkertijd voedende serums in de huid worden ingebracht. Het belangrijkste verschil met traditionele gezichtsbehandelingen is de technologie die gebruikt wordt voor een diepere en meer effectieve reiniging en hydratatie.