Dermapen4 Microneedling NOVA huidkliniek
Microneedling NOVA Huidkliniek Dermapen 4

Microneedling

Een behandeling met de Dermapen 4 is effectieve en veilige behandeling wat zorgt voor zichtbare huidverbetering.

Dermapen 4

Microneedling

De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Zichtbare huidverbetering

Wat is Microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling worden er door minuscule naaldjes op hoge snelheid gaatjes in de huid gemaakt. Deze gaatjes zijn met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. De reactie van het lichaam hierop is een natuurlijk herstelproces. Er ontstaat een verhoogde productie van collageen en elastine in de huid. 
Daarnaast worden de speciaal op jouw huid afgestemde ingrediënten beter en dieper door de huid opgenomen. Een behandeling met de Dermapen 4 is effectieve en veilige behandeling wat zorgt voor zichtbare huidverbetering. Na een microneedling behandeling met de Dermapen 4 is de huid merkbaar steviger, egaler en gladder.
Egale huid Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal
Dermapen4 Microneedling NOVA huidkliniek

Waarom Nova Huidkliniek

De Dermapen 4 behandeling wordt toegepast voor de behandeling van:

Resultaten microneedling

 • Door de aanmaak van nieuw collageen wordt de huid gladder en steviger
 • Rimpels en fijne lijntjes worden minder diep
 • (Acne)littekens worden egaler en minder zichtbaar
 • De poriën worden fijner
 • Door huidvernieuwing vervagen pigmentvlekken

 

In de weken na de behandeling zal de huid er frisser en egaler uitzien. De collageenopbouw in de huid is een geleidelijk proces. Hierdoor werkt de behandeling nog tot een paar maanden door in de huid.

Aantal behandelingen

Net als voor alle behandelingen geldt, hoe vaker deze herhaald wordt hoe sterker het effect van de behandeling. Afhankelijk van de indicatie en herstelvermogen van de huid zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen in kuurverband nodig voor een zichtbaar resultaat.

Na de behandeling

De Dermapen behandeling is geschikt voor alle huidtypen en heeft een korte hersteltijd. Direct na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en roze-rood zijn gedurende 12-48 uur. Door de versnelde celdeling waarbij dode huidcellen loslaten kan de huid ook licht gaan schilferen. De mate van schilfering verschilt per huid.

Na de behandeling

Na de behandeling hoef je de eerste 24 uur niets aan je huid te doen, ook niet reinigen. Het beste is om de huid met rust te laten en een warme douche, sauna, zwemmen en intensief sporten te vermijden tot 48 uur na de behandeling.

Gebruik de eerste 48 uur na de behandeling geen make-up. De medische foundation van Oxygenetix is een uitzondering en mag aangebracht worden na een microneedling behandeling om de huid te camoufleren en het huidherstel te bevorderen (deze zijn bij ons verkrijgbaar).

Stel de huid tot 14 dagen na de behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank. Bescherm de huid dagelijks met een zonbeschermingscrème met minimaal SPF 30. Dit om zonneschade en hyperpigmentatie te voorkomen.

Egale huid Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal

Jouw mening telt

Ervaringen

Annelies
Lees verder
Ik heb nu bijna al mijn laserbehandelingen gehad bij Anita en ben er heel erg tevreden over. Na mijn eerste behandeling zag ik al resultaat en voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Anita is niet alleen professioneel maar ook een hele gezellige meid!!
Deborah
Lees verder
Ik voel me altijd op m'n gemak bij Anita in de stoel. Super lieve meid en professioneel. Goede en duidelijke uitleg bij vragen. Na vijf behandelingen hoef ik mijn benen niet meer te scheren! Zeer tevreden!
Luna
Lees verder
Anita is een hele lieve huiddeskundige, die passie heeft voor haar vak. Dat is goed te merken wanneer zij te werk gaat. Mijn gezichtsbehandelingen hebben ontzettend goed geholpen, maar het is ook altijd super gezellig. Echt een aanrader dus!
Jacqueline
Lees verder
Heel fijne gezichtsbehandeling gehad. De laserbehandeling is ook prima te doen. Helemaal weer opgeknapt en genoten, ze is goed in haar vak.
Melissa
Lees verder
Mooie salon en alles werd goed uitgelegd. Ik ben bij Anita geweest voor het laseren van mijn couperose vaatjes in mijn gezicht. Ik heb lang getwijfeld want het was voor mij even een drempel om de stap te zetten. Maar ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Anita stelde mij op mijn gemak en het resultaat is echt super! Zeker een aanrader!
Sanne
Lees verder
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Anita geeft goede adviezen op het gebied van huidbehandelingen. Zij heeft kennis van verschillende huidtypen en geeft daarbij aan welke producten het meest geschikt zijn. Topper!
Anoniem
Lees verder
De combinatie van schoonheidsspecialiste en huid therapie is ideaal. Hierdoor heb je meer behandelmogelijkheden met meer effect. Anita neemt de tijd voor een intake, is deskundig en aardig. Zeker een aanrader.
Joyce
Lees verder
Anita is zeer vakkundig en weet goed wat je huid nodig heeft. Ze neemt de tijd voor je vragen en ik voel me heel erg welkom. Mooi om te zien dat de laserontharing al na twee keer al resultaat laat zien! (Anita, jammer dat ik maar 1 keuze aan kan klikken als het gaat om jouw competenties :))
Renske
Lees verder
Sinds de opening van haar eigen salon kom ik bij Anita. Zij is aardig, gastvrij en zeer deskundig. Zij luistert naar de wensen van haar klant en geeft op professionele wijze haar advies. Na de heropening na de Coronamaatregelen ben ik gelijk voor een behandeling naar haar salon gegaan!
Marleen
Lees verder
Anita is een ontzettend aardige en deskundige huidspecialiste. Ze heeft op al mijn vragen een duidelijk en deskundig antwoord, geeft een duidelijke uitleg over de behandeling en werkt nauwkeurig en netjes.
Previous
Next

Veelgestelde vragen over microneedling

Ja, microneedling is over het algemeen geschikt voor alle huidtypes en huidskleuren. In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen, die niet veilig zijn voor donkere huidtypes vanwege het risico op hyperpigmentatie, is microneedling veilig voor iedereen. De behandeling veroorzaakt minimale schade aan de opperhuid, waardoor het risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie wordt verminderd. 

Een microneedling sessie duurt tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke huidproblemen. De huidtherapeut gebruikt een microneedling apparaat met fijne naalden om gecontroleerde prikkelingen in de huid te maken. Je kunt een lichte tinteling of een krassend gevoel ervaren, maar de meeste mensen vinden de behandeling goed te verdragen. Na de sessie kan de huid rood en licht gezwollen zijn, vergelijkbaar met een milde zonnebrand, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen.

Na een microneedling behandeling is het belangrijk om je huid goed te verzorgen om het herstel te bevorderen en optimale resultaten te behalen. Hier zijn enkele nazorginstructies:

  • Bescherm je huid tegen de zon: Gebruik dagelijks een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 om de huid te beschermen tegen UV-stralen.
  • Hydrateer je huid: Gebruik een milde, hydraterende crème om de huid gehydrateerd en soepel te houden.
  • Vermijd agressieve producten: Vermijd het gebruik van retinoïden, exfolianten en andere agressieve huidverzorgingsproducten gedurende minstens een week na de behandeling.
  • Vermijd warmte en zweet: Vermijd zware lichamelijke inspanning, sauna’s, en hete douches gedurende enkele dagen na de behandeling.
  • Houd de huid schoon: Reinig je gezicht de volgende dag zachtjes met een milde reiniger.