Laserontharing en huid verbeterende behandelingen

Laserontharing zorgt voor een gladde, haarvrije huid met langdurige resultaten, terwijl onze huidverbeterende behandelingen, zoals chemische peelings en microneedling, gericht zijn op het verjongen en revitaliseren van jouw huid. Met behulp van de nieuwste technologieën en een gepersonaliseerde aanpak helpen we je de beste versie van jezelf te bereiken.

 

Voor een stralende en gezonde huid

Behandelingen

Bij onze huidkliniek bieden we een breed scala aan behandelingen om jouw huid gezond en stralend te houden. Of je nu last hebt van overbeharing, acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes of een gevoelige huid, wij staan klaar om je te helpen. Met geavanceerde technieken en persoonlijke zorg zorgen we ervoor dat elke behandeling perfect is afgestemd op jouw unieke huidtype en behoeften. Ontdek de mogelijkheden en geef jouw huid de aandacht die ze verdient!

Laser ontharen Nova Huidkliniek Rhoon Portugaal

Laserontharing

Laserontharing met de meest geavanceerde lasertechnologie om van ongewenste haren af te komen. De oplossing voor ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam. Effectieve behandelingen met zichtbare resultaten.

Dermapen 4 Nova huidkliniek Rhoon Poortugaal

Microneedling

De behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om o.a. lijntjes, rimpels, grove poriën en littekens te behandelen. De huid verbetert zich niet alleen aan de oppervlakte maar ook in de diepere huidlagen.
Peelings Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Peelings

Vernieuw de huid met een professionele peeling voor een frisse en stralende huid. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op aan de hand van jouw indicatie en wensen. Voor elke huid is er een geschikte peeling.
Verwijderen huidoneffenheden Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

ACNEBEHANDELINGEN

Acne is een vervelend huidprobleem waarbij puistjes en mee-eters voorkomen op de huid. Er zijn verschillende behandelingen die we kunnen toepassen om acne onder controle te krijgen en acnelittekens te verminderen.
Vaatlaser en rosacea behandeling Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

VAATLASER BEHANDELING

Met de Nd: YAG laser behandelen we verwijde rode bloedvaatjes in het gezicht. Ook oppervlakkige beenvaatjes kunnen met deze laser goed behandeld worden. Na enkele behandelingen krijgt de huid een egaler aanzien.
Pigmentvlekken verwijderen laserbehandeling Nova Huidkliniek Poortugaal Rhoon

PIGMENTVLEKKEN LASERBEHANDELING

Zonnevlekken, ouderdomsvlekken, sproeten of pigmentvlekken na huidbeschadigingen kunnen effectief behandeld worden met de pigmentlaser. De huid krijgt hierdoor een egaler aanzien.

Acnebehandeling Nova Huidpraktijk Rhoon Poortugaal

VERWIJDEREN HUIDONEFFENHEDEN

Door middel van coagulatie worden storende en onschuldige steelwratjes, ouderdomswratten, bultjes en andere oneffenheden doelgericht verwijderd.
HydroFacial Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Hydrofacial

Een hydro-facial behandeling zorgt voor een ultiem stralende, zuivere en gezonde huid. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar.
Pigmentvlekken verwijderen laserbehandeling Nova Huidkliniek Poortugaal Rhoon

GEZICHTSBEHANDELINGEN

De behandelingen met de producten van Dermaquest zijn resultaatgericht en zijn samengesteld uit actieve werkstoffen die de huid zichtbaar verbeteren.
Camoufleren huidoneffenheden Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Camouflagetherapie

Heb je kleurverschillen in de huid, zoals pigmentvlekken, roodheden, acne, littekens of andere oneffenheden? Het is mogelijk om dit te camoufleren met producten die passen bij jouw huidtint
Intensieve peeling behandeling Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

TCA Peeling

Een TCA Peeling is geschikt om de tekenen van huidveroudering te verminderen, bij pigmentvlekken, acnelittekens en voor het verbeteren van een grove huidstructuur.