Verwijderen huidoneffenheden Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal
Acne behandeling Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Acnebehandelingen

Wij bieden verschillende acnebehandelingen aan waardoor we de puistjes tegengaan.

Behandeling bij puistjes

Acnebehandelingen

Acne is een vervelend en veelvoorkomend huidprobleem. Niet alleen jongeren maar ook volwassenen kunnen hier last van hebben. Acne komt voor op plekken waar zich de meeste talgklieren bevinden. Namelijk in het gezicht, op de borst, nek en rug. Het kan zijn dat je je schaamt of onzeker voelt door de acne. Gelukkig zijn er verschillende acnebehandelingen waardoor we de puistjes tegengaan.
Acne behandeling Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Hoe ontstaat acne?

Hoe ontstaat acne?

Acne ontstaat door een verhoogde talgproductie, een verstopte talgklieruitgang en een bacterie genaamd Propioni Acnes. Een ophoping van dode huidcellen op de huid zorgt er voor dat de uitgang van de talgklier verstopt raakt. Hieronder hoopt zich talg op waardoor er mee-eters ontstaan. Deze zijn te herkennen aan witte of zwarte puntjes. Doordat het talg zich ophoopt raakt de talgklier verwijd en geïrriteerd. De drukt loopt op en hierdoor knapt de talgklierwand. Vervolgens komt het talg in de omliggende huid terecht. Wat resulteert in (pijnlijke) rode ontstekingen.
Het krijgen van acne is voor een deel genetisch bepaald. Ook hormonen hebben invloed op het ontstaan van acne, bijvoorbeeld in de puberteit of door het gebruik van anticonceptie. Tot slot kan acne verergeren door stress, voeding zoals zuivelproducten en suiker, verkeerde huidverzorgingsproducten en het zelf uitknijpen van puistjes. Als gevolg van pulken, krabben of het zelf uitknijpen van puistjes kan je de huid beschadigen en kunnen er littekens ontstaan. Een belangrijk advies is om dit niet te doen.
Verwijderen huidoneffenheden Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal
Acne behandeling Nova Huidkliniek Rhoon Poortugaal

Waarom Nova Huidkliniek

Voordelen van een acnebehandeling bij NOVA Huidkliniek

Acnebehandelingen

NOVA Huidkliniek is gespecialiseerd in het behandelen van acne. Het vroegtijdig behandelen van acne is erg belangrijk om huidschade en littekens te voorkomen. Daarnaast kan acne lang blijven bestaan als dit onbehandeld blijft. De acnebehandelingen worden uitgevoerd en ondersteund met de producten van Dermaquest. Deze producten bevatten werkzame stoffen om acne effectief te behandelen. Iedere huid is anders en vraagt om een unieke aanpak. Tijdens het intakegesprek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ook ontvang je adviezen hoe je thuis het beste de huid kunt verzorgen en welke producten je kunt gebruiken om de behandelingen te ondersteunen. Het grootste gedeelte van het resultaat wordt namelijk bepaald door de producten die je dagelijks thuis gebruikt. De volgende behandelingen kunnen onderdeel zijn van het behandelplan:

  • Dieptereiniging
    Tijdens een reinigende gezichtsbehandeling ligt de nadruk op het grondig reinigen van de huid. Puistjes en mee-eters worden ingeprikt met een steriel naaldje en uitgedrukt. Daarnaast wordt er een reinigend masker aangebracht en een huidverzorgende crème.
  • Peeling
    De peelings van Dermaquest bevatten specifieke werkstoffen en zuren. Deze werken ontstekingsremmend en gaan puistjes en mee-eters tegen. Lees hier meer over peelings.
  • Microneedling met de Dermapen
    Acnelittekens kunnen goed behandeld worden door middel van microneedling. De huidstructuur en egaliteit van de huid wordt hierdoor zichtbaar verbeterd waardoor littekens verminderen. Lees hier meer over microneedling.

Vergoeding zorgverzekering

De behandelingen voor acne en acnelittekens kunnen in aanmerking komen voor gehele of gedeeltelijke vergoeding vanuit de zorgverzekering. In de polisvoorwaarden kun je zien of je hiervoor in aanmerking komt.
Acnebehandeling Nova Huidpraktijk Rhoon Poortugaal

Jouw mening telt

Ervaringen

Annelies
Lees verder
Ik heb nu bijna al mijn laserbehandelingen gehad bij Anita en ben er heel erg tevreden over. Na mijn eerste behandeling zag ik al resultaat en voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Anita is niet alleen professioneel maar ook een hele gezellige meid!!
Deborah
Lees verder
Ik voel me altijd op m'n gemak bij Anita in de stoel. Super lieve meid en professioneel. Goede en duidelijke uitleg bij vragen. Na vijf behandelingen hoef ik mijn benen niet meer te scheren! Zeer tevreden!
Luna
Lees verder
Anita is een hele lieve huiddeskundige, die passie heeft voor haar vak. Dat is goed te merken wanneer zij te werk gaat. Mijn gezichtsbehandelingen hebben ontzettend goed geholpen, maar het is ook altijd super gezellig. Echt een aanrader dus!
Jacqueline
Lees verder
Heel fijne gezichtsbehandeling gehad. De laserbehandeling is ook prima te doen. Helemaal weer opgeknapt en genoten, ze is goed in haar vak.
Melissa
Lees verder
Mooie salon en alles werd goed uitgelegd. Ik ben bij Anita geweest voor het laseren van mijn couperose vaatjes in mijn gezicht. Ik heb lang getwijfeld want het was voor mij even een drempel om de stap te zetten. Maar ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Anita stelde mij op mijn gemak en het resultaat is echt super! Zeker een aanrader!
Sanne
Lees verder
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Anita geeft goede adviezen op het gebied van huidbehandelingen. Zij heeft kennis van verschillende huidtypen en geeft daarbij aan welke producten het meest geschikt zijn. Topper!
Anoniem
Lees verder
De combinatie van schoonheidsspecialiste en huid therapie is ideaal. Hierdoor heb je meer behandelmogelijkheden met meer effect. Anita neemt de tijd voor een intake, is deskundig en aardig. Zeker een aanrader.
Joyce
Lees verder
Anita is zeer vakkundig en weet goed wat je huid nodig heeft. Ze neemt de tijd voor je vragen en ik voel me heel erg welkom. Mooi om te zien dat de laserontharing al na twee keer al resultaat laat zien! (Anita, jammer dat ik maar 1 keuze aan kan klikken als het gaat om jouw competenties :))
Renske
Lees verder
Sinds de opening van haar eigen salon kom ik bij Anita. Zij is aardig, gastvrij en zeer deskundig. Zij luistert naar de wensen van haar klant en geeft op professionele wijze haar advies. Na de heropening na de Coronamaatregelen ben ik gelijk voor een behandeling naar haar salon gegaan!
Marleen
Lees verder
Anita is een ontzettend aardige en deskundige huidspecialiste. Ze heeft op al mijn vragen een duidelijk en deskundig antwoord, geeft een duidelijke uitleg over de behandeling en werkt nauwkeurig en netjes.
Previous
Next

Veelgestelde vragen over acnebehandelingen

De tijd die nodig is om resultaten te zien, varieert per persoon en behandeling. Over het algemeen kunnen de eerste verbeteringen al na enkele weken zichtbaar zijn, maar voor optimaal resultaat kan een reeks van behandelingen over een paar maanden nodig zijn. 

De meeste acnebehandelingen zijn niet pijnlijk. Sommige behandelingen kunnen licht ongemak of een tintelend gevoel veroorzaken, afhankelijk van de intensiteit en het type behandeling. We zorgen altijd voor je comfort en bespreken vooraf wat je kunt verwachten. 

Dit hangt af van de specifieke behandeling die je hebt ondergaan. Bij sommige behandelingen kun je direct daarna make-up dragen, terwijl het bij andere beter is om je huid een dag rust te geven. We geven je na elke behandeling specifieke nazorginstructies.