Gezichtsbehandelingen Zwijndrecht

Heeft jouw huid een oppepper nodig of heb je behoefte aan ontspanning? Een gezichtsbehandeling biedt een combinatie van huidverbetering en ontspanning. Geen enkele huid is hetzelfde, daarom worden de behandelingen altijd aangepast op de behoeften van jouw huid en wensen. Door specialistische technieken en hoogwaardige producten van Dermaquest werken we aan een optimaal resultaat voor jouw huid. Gezichtsbehandelingen Zwijndrecht NOVA Huidkliniek.

Behandelingen Dermaquest

De producten van Dermaquest bieden luxe verzorging en zijn rijk aan planten stamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. Maar de producten doen meer dan alleen verwennen. De behandelingen met Dermaquest zijn naast ontspannen en aangenaam, ook huidverbeterend. Een gezichtsbehandeling met Dermaquest verbetert de diepere huidlagen, en geeft ondersteuning voor een gezonde en mooie huid die in optimale conditie is.

NOVA Clear Skin | 45 minuten

Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt de huid grondig gereinigd. De huid wordt geëxfolieerd en onzuiverheden worden verwijderd. Tijdens het inwerken van het masker worden de schouders en decolleté gemasseerd. Het resultaat is een schone en frisse huid.

Inclusief epileren. €55,-

Extra optie: met fruitzuurpeeling €70,-

NOVA Skin Deluxe | 90 minuten

Ontspan en verbeter je huid. Dit is onze meest uitgebreide gezichtsbehandeling en wordt gecombineerd met een bindweefselmassage. Tijdens de behandeling worden er actieve werkstoffen gebruikt die de huidconditie verbeteren. 

Inclusief epileren, verven wenkbrauwen, waxen bovenlip (naar wens). €95,-

NOVA Skin | 60 minuten

Deze behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidbehoefte. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten die jouw huidconditie verbeteren. Een ontspannende behandeling om de huid te verzorgen en te onderhouden. 

Inclusief epileren. €65,- 

NOVA Treat & Peel | 60 minuten

Gezichtsbehandeling in combinatie met een milde fruitzuurpeeling zonder hersteltijd van de huid. Door deze combinatie zie je direct resultaat. Deze behandeling is geschikt om het hele jaar door je huid een boost te geven. Instant glow gegarandeerd!

Inclusief epileren. €80,- 

Meer informatie?

Wil je meer weten over acne en welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem contact op voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, Gezichtsbehandelingen Zwijndrecht.

Plan een afspraak

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]