Ontdek de mooiste
versie van jouw huid.

Welkom bij NOVA Huidkliniek

Wil jij een huidprobleem verbeteren, je huid goed verzorgen of wil je van ongewenste haren af en resultaat zien? Dan zijn onze behandelingen iets voor jou! NOVA Huidkliniek is de specialist in huid verbeterende gezichtsbehandelingen en definitieve laserontharing. Ervaren huidtherapeut Strijen.

Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid en stellen aan de hand van jouw persoonlijke wensen een behandelplan op. Door de combinatie van ervaring, hoogwaardige apparatuur en kwalitatieve producten bereiken we de mooiste resultaten.

Ervaren huidtherapeut Strijen

Behandelingen

De eerste stap naar een gezonde en stralende huid is het leren kennen van je huid. Voordat we starten met de behandeling vindt er een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek plaats. Tijdens deze kennismaking kijken we zorgvuldig naar je huid en bespreken we jouw wensen. Hierbij ontvang je een persoonlijk behandelplan en adviezen. 

NOVA Huidkliniek werkt met de GentleMax Pro laser: de meest krachtige laser wereldwijd. De behandeling is geschikt voor alle huidstinten en bereikt zelfs de dunste haren. Deze effectieve en nieuwste laser is de absolute top in laserontharing.

RECENSIES

Annelies
Lees verder
De combinatie van schoonheidsspecialiste en huid therapie is ideaal. Hierdoor heb je meer behandelmogelijkheden met meer effect. Anita neemt de tijd voor een intake, is deskundig en aardig. Zeker een aanrader.
Anoniem
Lees verder
Anita is zeer vakkundig en weet goed wat je huid nodig heeft. Ze neemt de tijd voor je vragen en ik voel me heel erg welkom. Mooi om te zien dat de laserontharing al na twee keer al resultaat laat zien! (Anita, jammer dat ik maar 1 keuze aan kan klikken als het gaat om jouw competenties :))
Joyce
Lees verder
Sinds de opening van haar eigen salon kom ik bij Anita. Zij is aardig, gastvrij en zeer deskundig. Zij luistert naar de wensen van haar klant en geeft op professionele wijze haar advies. Na de heropening na de Coronamaatregelen ben ik gelijk voor een behandeling naar haar salon gegaan!
Renske
Lees verder
Anita is een ontzettend aardige en deskundige huidspecialiste. Ze heeft op al mijn vragen een duidelijk en deskundig antwoord, geeft een duidelijke uitleg over de behandeling en werkt nauwkeurig en netjes.
Marleen
Lees verder
Heel fijne gezichtsbehandeling gehad. De laserbehandeling is ook prima te doen. Helemaal weer opgeknapt en genoten, ze is goed in haar vak.
Jacqueline
Lees verder
Mooie salon en alles werd goed uitgelegd. Ik ben bij Anita geweest voor het laseren van mijn couperose vaatjes in mijn gezicht. Ik heb lang getwijfeld want het was voor mij even een drempel om de stap te zetten. Maar ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Anita stelde mij op mijn gemak en het resultaat is echt super! Zeker een aanrader!
Melissa
Lees verder
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Anita geeft goede adviezen op het gebied van huidbehandelingen. Zij heeft kennis van verschillende huidtypen en geeft daarbij aan welke producten het meest geschikt zijn. Topper!
Sanne
Lees verder
Fijne ervaring gehad bij anita! Ik ben heel erg blij met het resultaat wat we tot nu toe samen hebben behaald! Ik voelde me heel erg op me gemak en ging met een super gevoel de deur uit! Echte aanrader!
Astrid
Lees verder
Anita is een hele lieve huiddeskundige, die passie heeft voor haar vak. Dat is goed te merken wanneer zij te werk gaat. Mijn gezichtsbehandelingen hebben ontzettend goed geholpen, maar het is ook altijd super gezellig. Echt een aanrader dus!
Luna
Lees verder
Ik voel me altijd op m'n gemak bij Anita in de stoel. Super lieve meid en professioneel. Goede en duidelijke uitleg bij vragen. Na vijf behandelingen hoef ik mijn benen niet meer te scheren! Zeer tevreden!
Deborah
Lees verder
Ik heb nu bijna al mijn laserbehandelingen gehad bij Anita en ben er heel erg tevreden over. Na mijn eerste behandeling zag ik al resultaat en voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Anita is niet alleen professioneel maar ook een hele gezellige meid!!
Previous
Next

Maak een afspraak

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Ervaren huidtherapeut Strijen. Neem dan gerust contact op. Wij adviseren je graag! NOVA Huidkliniek werkt op afspraak en is gevestigd in Rhoon (bij Barendrecht en onder de rook van Rotterdam), binnen het gebouw van Body Care en bevind zich op de eerste verdieping, welke met de trap te bereiken is. Bij Body Care is het mogelijk om plaats te nemen in de wachtruimte. Indien de deur gesloten is (tussen 13:00 en 16:00 uur) is het mogelijk om aan te bellen.

Volg ons ook via onze Social Media kanalen, zoals Facebook en Instagram.

Ervaren huidtherapeut Strijen
[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49" field_values="check=First Choice,Second Choice"]